Drept contraventional

DREPT CONTRAVENTIONAL

Contravenția, este poate cea mai întâlnită formă a răspunderii juridice. Deși sancțiunea închisorii contravenționale a fost abrogată, implicațiile de ordin financiar ale amenzilor sunt dintre cele mai severe.

De foarte multe ori, agenții constatatori abuzează. Acest lucru este dovedit de numărul mare de procese câștigate în instanța de judecată de către persoanele care au formulat „plângere împotriva procesului verbal de constatare a contravenției”.

Găsirea celei mai potrivite apărări pentru clienții noștri conduce către satisfacția profesională ce este atinsă în momentul pronunțării de către instanța de judecată a unei hotărâri de anulare a procesului verbal de constatare a contravenției.

Avocat Iasi – Andreea Chelaru  vă poate oferi consultanță specializată în materia anulării amenzilor contravenționale, Indiferent dacă provin din nesocotirea normelor ce reglementează circulația pe drumurile publice, ori din alte domenii cum ar fi Codul Silvic, Codul Muncii, sau alte legi speciale.

Avocat Andreea Chelaru are o experienta de peste 10 ani in drept contraventional avand un randamanent foarte bun in solutionarea acestora.

Cu totii suntem pasibili unor greseli, cu toate acestea se intampla de multe ori sa fim sanctionati pe nedrept. La acel moment intervin avocatul in ecuatie cu experienta si expertiza dobandita in tot acest timp.

De cele mai multe ori spetele sunt foarte complexe in materia numita drept contraventional imbinandu-se aspecte juridice cat si tehnice. De aceea un avocat cu experienta din Iasi in drept contraventional va poate scuti de neplacerile sanctionarii contraventionale.

Totodata aria de expertiza se intinde si pe aspecte precum:

Oricare ar fi problema juridica ce apartine ariei de drept contraventional va fi instrumentata in cel mai profesionist mod posibil.

Alegerea unui avocat specializat pe materia de drept contraventional este esentiala daca doriti sa aveti un randament cat mai bun.

 

Cum puteti apela la serviciile noastre in materia de drept contraventional?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la materia de drept contraventional.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Iasi, Anastasie Panu 23, Bloc Muntenia, Et. 1 Iasi 700259

 

Programari

Avocat Iasi - Andreea Chelaru

    Telefon:
+40 (744) 484 136
 •     Orar:
  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
  Sambata - Duminica: Inchis


   ×

   Hello!

   Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

   × Whatsapp